Boekenstandaarden

Grid View:

boekensteun Books Welcome 17 x 10 cm metaal zwart

(0)
10,60€

Balvi boekensteun Books Welcome Deze leuk ontworpen boekensteun heeft de vorm van een pijl. Op de pijl staat de tekst "Books Welcome". De stevige boekensteun is gemaakt van metaal en vervolgens volle..

boekensteun Bookshop 17 x 19,5 cm metaal rood

(0)
11,05€

Balvi Bookshop boekensteun Deze metalen decoratieve boekensteun heeft het design van het welkomstbord van een boekhand. De steun geeft een persoonlijke touch aan jouw bibliotheek. Ook erg leuk om ca..

Boekensteun kussen blauw 30 cm

(0)
35,87€

The Book Seat boekensteun Of je nou een aan het studeren bent, een lastig recept volgt of jezelf verdiept in een emotioneel verhaal. Met deze boekensteun doe jij het in een comfortabele houding. Je l..

boekensteun Le Chef 17 x 10 cm metaal zwart

(0)
9,46€

Balvi boekensteun Le Chef Deze leuke boekensteun is bijzonder geschikt voor kookboeken. De boekensteun heeft namelijk de silhouette van een chefkok die in de keuken bezig is met zijn overheerlijke re..

boekensteun Mappamondo 20,5 x 33 cm hout zwart 2 stuks

(0)
36,22€

Balvi Mappamondo boekensteun Deze houten decoratieve boekensteun met globe geeft een persoonlijke touch aan jouw bibliotheek. Zeer geschikt om je collectie reisboeken mee te ondersteunen. Ook erg le..

boekensteun Mind Exercise 15 x 20 cm metaal wit

(0)
15,27€

Balvi Mind Exercise boekensteun Deze metalen decoratieve boekensteun verbeeldt jouw motto: lezen traint de geest, zoals sporten het lichaam traint. Het design geeft een persoonlijke touch aan jouw b..

boekensteun Postman 17 x 27 cm metaal zwart

(0)
12,30€

Balvi Postman boekensteun Deze metalen decoratieve boekensteun verbeeldt een postbode die met zijn kar je boeken voorttrekt. Het design geeft een vrolijke persoonlijke touch aan jouw bibliotheek. Oo..

boekensteun Push! 16 x 18,4 cm zink chroom 2 stuks

(0)
18,00€

Balvi Push! boekensteun Deze verchroomde metalen decoratieve boekensteun houdt jouw boeken op zijn plek. Het design geeft een vrolijke persoonlijke touch aan jouw bibliotheek. Ook erg leuk om cadeau..

Boekensteun Romeo & Juliet 17 cm metaal zwart

(0)
9,46€

Balvi boekensteun Romeo & Juliet Deze leuke boekensteun in de vorm van Romeo & Juliet is geïnspireerd door het toneelstuk van Shakespeare. De stevige boekensteun is gemaakt van metaal en vervolgens v..