Haken & breien

Grid View:

Borduren met de punch needle

(0)
17,08€

Deltas Borduren met de punch needle Lijkt borduren je leuk maar ben je bang dat het te tijdrovend en ingewikkeld is? Geen nood! Met dit boek bij de hand maak je in een mum van tijd de hipste borduurw..

doeboek de coolste touwfiguren 21 cm

(0)
10,59€

Deltas doeboek de coolste touwfiguren Dit boek bevat een heleboel touwfiguren om samen of alleen te maken. Elk spelletje wordt met duidelijke tekeningen stap voor stap uitgelegd. Je kunt meteen aan d..

hip & trendy borduren originele borduurwerkjes voor beginners

(0)
19,37€

Deltas hip & trendy borduren Als je dacht dat borduren ouderwets was, dan brengt dit boek daar vast verandering in! Van hippe bloemenmotieven tot abstracte tekeningen: ontdek de basistechnieken van b..

knuffels en speelgoed haken

(0)
12,51€

knuffels en speelgoed haken Vrolijke figuren haken is superleuk en zeker als je er daarna nog iemand blij mee kunt maken! In dit boek vind je schattige knuffels en origineel speelgoed om zelf te make..

vrolijke knuffels breien

(0)
5,71€

vrolijke knuffels breien Zin om eens iets anders te breien dan een muts, een sjaal of een paar sokken? In dit boek vind je patronen voor een heleboel knettergekke brei-ideeën die je echt nergens ande..

Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5