Psychologie

Grid View:

Autisme beter begrijpen

(0)
25,72€

Deltas Autisme beter begrijpen een nieuwe benadering vanuit de neurowetenschap, klinische resultaten en de ervaringen van personen met autisme. Dit boek geeft een unieke omschrijving van autismespect..

Beter in je vel met self-care

(0)
28,49€

Beter in je vel met self-care - acht strategieën om de beste versie van jezelf te worden 'Ik zou heel graag willen dat zorgen voor je geest net zo sexy en sociaal aanvaardbaar wordt als werken aan je..

boek durf te leven!

(0)
22,79€

durf te leven! boek Het leven is om van te genieten: liefhebben, leren, ontdekken... en dat kunnen we alleen als we onze angsten overwinnen en durven te leven! In dit boek reikt de gerenommeerde arts..

boek psychologie

(0)
29,64€

psychologie boek Psychologie speelt een centrale rol bij alles wat we doen en voelen. Met dit boek vol praktische inzichten en voorbeelden ontdek je waarom je bent zoals je bent en leer je anderen be..

De 13 geboden - dertien dingen die mentaal sterke mensen niet doen

(0)
13,10€

De 13 geboden - dertien dingen die mentaal sterke mensen niet doen Mentaal sterke mensen vermijden negatief gedrag, zoals zelfmedelijden, jaloezie en het spijt hebben van genomen keuzes. In plaats da..

de positieve energie van kristallen

(0)
23,44€

De positieve energie van kristallen 150 manieren om meer succes, liefde, gezondheid en harmonie in je leven te brengen. Oude volkeren als de Maya's geloofden dat kristallen ons lichaam en onze geest..

feel good werkschrift - positieve psychologie

(0)
8,00€

Deltas feel good werkschrift - positieve psychologie De positieve psychologie interesseert zich op een wetenschappelijke manier voor de ontwikkeling en het welzijn van mensen en organisaties, eerder..

het enneagram praktisch toepassen

(0)
22,79€

Het enneagram praktisch toepassen Waarom voel ik wat ik voel? Waarom gedraagt mijn partner zich zo? Waarom reageer ik in stresssituaties steeds op die manier? Niets is complexer dan onze persoonlijk..

het vrouwelijk brein ontrafeld

(0)
18,57€

Het vrouwelijk brein ontrafeld Dit boek gaat, ondersteund door verhelderende grafieken en tabellen, over alles wat er in de hersenen van vrouwen gebeurt tijdens de opeenvolgende levensfasen, die unie..

hoe sla ik de ware man aan de haak?

(0)
19,37€

Deltas hoe sla ik de ware man aan de haak? Hoe sla je de ware man aan de haak? Als je er genoeg van hebt om… * detective te spelen * te proberen te raden wat er in het hoofd van mannen omgaat * vast ..

Lichter leven - De kracht van hooggevoeligheid

(0)
17,57€

Lichter leven - De kracht van hooggevoeligheid Hooggevoeligheid, een uitdaging én een gave! Gevoelig maar sterk Ervaar je prikkels (geluid, pijn, stress) intenser dan andere mensen? Je bent niet de..